Adatkezelési irányelvek | GIESSER márkabolt

Adatkezelési irányelvek

A Dunartis Kft. kiemelt figyelmet fordít vásárlói adatainak biztonságos, és diszkrét kezelésére.

A https://giesser-kes.hu webcímen elérhető webáruházban (GIESSER online márkabolt, továbbiakban: Webáruház) regisztrált felhasználók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adataihoz csak a webáruház tulajdonosa és üzemeltetője, valamint a webáruház web-hosting szolgáltatója férhet hozzá. Adatait további félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződésben vállaltak teljesítéséhez az szükséges. (Pl.: a csomag kiszállítása esetén a futárszolgálat részére átadásra kerül a Megrendelő neve, postacíme, és a szállítási adatoknál esetlegesen megadott telefonszáma). Ekkor azonban, az alvállalkozók a részükre átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

A tárolt személyes adatok köre

A vásárlónak a regisztráció folyamán meg kell adnia egyes személyes adatait, úgy mint név, szállítási cím, számlázási cím, telefonszám, e-mail cím. Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében kérjük és tároljuk. Cégünk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.

A megrendeléssel kapcsolatos tájékoztatás

A Webáruház vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja: e-mail, telefon. Kérjük, hogy teljes körű és valós regisztrációs adatokat adjon meg, hogy ügyfélszolgálatunk a lehető legrövidebb időn belül fel tudja venni Önnel a kapcsolatot a megrendelésével kapcsolatban.

A regisztráció megszüntetése

A Dunartis Kft. lehetővé teszi vásárlói számára a céggel való kapcsolattartás megszüntetését, és az adatainak törlését az Dunartis Kft. nyilvántartásából.
Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt az info [at] giesser-kes [dot] hu címre, amelyben pontosan feltünteti a regisztrációkor megadott e-mail címét, nevét valamint a belépési jelszavát.

Az adatok módosítása

Regisztrált felhasználóink a Webáruházban megadott adataikat bejelentkezés után bármikor megváltoztathatják.

Hírlevél

A Webáruházba történő regisztráció során, illetve utólagosan is minden felhasználónak lehetősége van rá, hogy feliratkozzon a Webáruház ingyenes elektronikus hírlevelére, amelyben akciókról, újdonságokról tájékoztatjuk a felhasználókat. A hírlevélre történő feliratkozás a későbbiekben bármikor lemondható a hírlevél alján erre a célra szolgáló linken vagy a webáruházba bejelentkezve. Kéretlenül a Webáruház nem küld hírlevelet felhasználói részére.

Hírlevél megrendelése esetén az Ön e-mail címét a hírlevél küldő rendszer részére átadjuk a hírlevelek kiküldése céljából. A hírlevél küldő rendszert üzemelteti: Macroweb Internet Consulting Kft.